Na het zeer succesvolle optreden afegelopen vrijdag in den Haag. kunnen we weer 2 nieuwe shows toevoegen aan onze giglijst.

21 Juni spelen we in de waterhole in Amsterdam hier komen erg veel toffe bands. Vanwege de ligging op het leidseplein vlakbij paradiso komen hier regelmatig bekende artiesten. Dit wordt ons tweede optreden in Amsterdam, we hebben er nu al zin in.
www.facebook.com/TheWaterholeLiveMuziekcafé

11 Juli zijn we weer in de hofstad. Deze keer in het café van het HPC (haags pop centrum). Het HPC Café is het opstappodium van Den Haag. De afgelopen jaren hebben vele honderden bands hier gestaan en vaak hun debuutoptreden gedaan. Bands die in het begin van hun carrière hier op de planken stonden zijn ondermeer So What, All Missing Pieces, Vanderbuyst, Rats on Rafts, Klopje Popje, Bagga Bownz, Woot, Leona, Rosie en The Fudge. En binnen kort dus SUNRA!!
www.facebook.com/hpccafé

Exacte tijden en locaties worden nog bekend gemaakt.

Tot dan!!!!